Tilbake til kursfiler; Neste

Velkommen til vårt interaktive klasserom!

Skriv ut

 

I dette kurset tar vi sikte på å gi deg en grundig innføring i varme som fag. Vi vil gi deg en grunnleggende kunnskap om ulike  produktgrupper og deres ulike egenskaper og funksjonalitet.

Vårt mål er at du som kundebehandler skal ha et best mulig fundament før ditt møte med kunden.

Gjennom ni ulike moduler skal vi ta for oss hvordan man avdekker kundens behov i salgssamtalen, komme litt inn på det norske regelverk, generell produktkunnskap og hvordan du kan løse eventuelle problemer for sluttkunden.

Etter hver modul vil du finne en serie spørsmål som må besvares for å komme videre til neste modul. Alle spørsmålene vil ha svaralternativer. Etter å ha avsluttet spørsmålsdelen, ved å trykke på ”fullfør”, vil du raskt få beskjed om modulen er bestått.

Vi ønsker deg lykke til og håper du som varmeselger går neste kunde i møte med et kunnskapsrikt smil.

 

Nordpeis historie

Nordpeis ble etablert i 1984 av Muremester Morten Henriksen. Henriksen var spesialist i muring av peiser og han ønsket å tilby sitt peisdesign til en stor bredde av det  norske folk til meget fordelaktige  priser.  Peisene ble i første omgang tilpasset innsatsene som da var tilgjengelige på markedet og solgt som komplette peispakker gjennom profesjonelle bransjeforretninger.

Konseptet og designet viste seg å være en stor suksess. Etter flere år med betydelig salgsvekst av peisomramminger  i Norge og etter hvert også andre land i Europa, var tiden kommet for å utvikle også peisinnsatser. Innsatsene som var tilgjengelige på det norske markedet var meget tradisjonelle, og laget i støpejern. Nye strenge krav til ren forbrenning gav spennende utfordringer i utviklingen av fremtidens brennkammere.

Nordpeis inngikk da et samarbeid med SINTEF-NBL (Norges branntekniske laboratorium) og Norsk forskningsråd for å utvikle rentbrennende innsatser som tilfredstilte de nye Norske krav. Et viktig kriterie var å utvikle kommersielt gode produkter med god forbrenning og i et lettere og renere design.  Produkter som kundene kom til å etterspørre med store glass og godt innsyn til flammene.

Nordpeis har satset på komplette rentbrennende peiser og ovner også utenfor Norge. Det er en glede å kunne innføre Norsk forbrenningsteknologi og Norsk design til andre land i Europa. Vi er stolte av at vi i 2011 leverte mer enn halvparten av alle peiser (omramminger og innsatser) solgt i Norge.  Nordpeis sortimentet er under tiden også utvidet til å inneholde ovner og piper i forskjellige størrelser og materialer.

Vår strategi er å utvikle og produsere ovner og peiser i høy kvalitet med god forbrenning til gode priser. Vi skal ligge i forkant innen design, og utvikle spennende og brukervennlige produkter.

Nordpeis skal også i fremtiden spre norsk design og teknisk kvalitet i Europa og verden.

Nordpeis er i dag datterselskap av Nibe Industrier som blant annet omsetter ildsteder i Europa for ca 1milliard NOK årlig.

 

Kort og godt om Nordpeis AS

Nordpeis AS har i dag hovedkontor og sentrallager på Liertoppen utenfor Drammen. Vi er 30 ansatte og betjener funksjonene produkt, marked, salg, logistikk og administrasjon. Nordpeis har gjennom datterselskapet Northstar to egne fabrikker i Polen med ca. 250 ansatte.

Nordpeis kjøper også stålplate konveksjonsovner fra det danske søsterselskapet Varde og morselskapet Nibe i Sverige.

Nordpeis er Norges største leverandør av peiser og har også en betydelig markedsandel innen ovner og piper. Nordpeis er igjennom sitt brede sortiment å betrakte som en fullsortimens leverandør av vedfyrt varme. Ved siden av bredden og dybden i sortimentet er design og kvalitet våre fremste konkurransefordeler.

Gjennom å ha sentrallager i Norge, hvor alle våre produkter er lagret, tilbyr vi våre samarbeidspartnere en logistikkmulighet hvor butikkene kjøper etter behov og unngår  dermed unødvendig lagerbeholdning.

Salgsavdelingen styres fra Liertoppen og vi har fire regionssjefer som betjener våre samarbeidspartnere og skal være deres problemløser og sparringspartner.

Per i dag er salgsavdelingen delt inn i følgende regioner;

-Region Øst: Hedmark, Oppland, Østfold, Oslo og Akershus

-Region Syd: Buskerud, Vestfold, Telemark og Akershus

-Region Vest: Agder, Rogaland, Hordaland og Møre

-Region Nord: Trondheim og nordover

 

Stålpipe er ofte et krevende produktområde. Vår produktsjef og hans team er behjelpelig med beregning og kalkulasjon av prosjekter.

Kundesupport er en viktig funksjon og vi har opparbeidet svært gode rutiner og systemer for dette. Ved å sende mail til support@nordpeis.no, vil du raskt  få svar fra en av våre kvalifiserte medarbeidere.

Nettsidene er i dag vår viktigste informasjonskanal. Nordpeis.no presenterer hele produktsortimentet og skal gi deg som samarbeidspartner og våre sluttbrukere nyttig informasjon om produktene, samt inspirasjon i en hektisk hverdag.

Som samarbeidspartner kan du selv legge inn de produktene dere har utstilt i butikken ved å logge deg inn på forhandlersidene våre. Dette er viktig for din lokale kunde som ønsker å se og ta på produktet før handelen gjøres. På våre nettsider kan du i tillegg som forhandler logge deg inn med brukernavn og passord for å få tilgang til markedsmateriell, tilbudstorg, lagerbeholdning, reklamasjonsforespørsler etc.

Nordpeis administrerer også nettstedet Peis.no. Dette er en inspirasjonsside for peiser og ovner som oppdateres med siste nytt fra markedet.

!Nettsidene våre er et godt verktøy  for og til enhver tid holde seg oppdatert.

Sist endret: Thursday, 25 October 2012, 05:54 AM